Loading...

Η Εταιρία

 
Προφίλ & Φιλοσοφία
 
 
 
Υπηρεσίες & Εγγύηση Ποιότητας
 
     

   

Προφίλ

Η εμπορική εταιρία με τον διακριτικό τίτλο In House Designs ιδρύθηκε το 2005 στην Πάτρα απο την Πηνελόπη Ι. Σπηλιοπούλου με σκοπό την δραστηριοποίηση στο χώρο του ποιοτικού επίπλου κουζίνας. Παράλληλα παρέχει ολοκληρωμένες προτάσεις για ντουλάπες υπνοδωματίου, εξωτερικές πόρτες ασφαλείας, εσωτερικές πόρτες, ηλεκτρικές συσκευές, ποικιλία χρηστικών αξεσουάρ καθώς και ιδέες για easy living με προϊόντα που διαθέτουν διαχρονικό design, λειτουργικότητα και εξαιρετική σχέση τιμής-ποιότητας.

Η εταιρία In House Designs δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην συνεχή ενημέρωση σχετικά με όλες τις τάσεις, τεχνολογικές εξελίξεις ή καινοτομίες στο χώρο του επίπλου και προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις σε ιδιώτες που ενδιαφέρονται για την διαμόρφωση ή ανακαίνιση ενός χώρου καθώς και σε επαγγελματίες όπως αρχιτέκτονες, διακοσμητές και τεχνικές κατασκευαστικές εταιρίες.

    

Φιλοσοφία

Η φιλοσοφία της εταιρίας επικεντρώνεται στην δημιουργική σχεδίαση, την βελτίωση, την ποιότητα υλικών και κατασκευής, την εξειδίκευση και την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση του καταναλωτή. Παράλληλα στόχος είναι η ανάπτυξη της εταιρικής εμπορικής ταυτότητας συνδυάζοντας ποιοτικά προϊόντα, φιλικές αξιόπιστες υπηρεσίες και ανταγωνιστικές τιμές.

  

Εταιρικές Συνεργασίες

Η εταιρία In House Designs στην διάρκεια της πολύχρονης παρουσίας της στον χώρο της οικιακής επίπλωσης έχει εξασφαλίσει σημαντικές συνεργασίες με διακεκριμένες ελληνικές και ευρωπαϊκές εταιρίες προσφέροντας ποικιλία προϊόντων με υψηλές προδιαγραφές, εργονομία και αισθητική λαμβάνοντας υπόψιν τις προσωπικές προτιμήσεις και τον οικονομικό προϋπολογισμό του σύγχρονου καταναλωτή.

  

Οικολογικός Προσανατολισμός

Η εταιρία In House Designs διαθέτει λειτουργικά, ποιοτικά έπιπλα με μεγάλη διάρκεια ζωής και οικολογικά υλικά κατασκευής φιλικά προς το χρήστη και το περιβάλλον. 

Εγγύηση Ποιότητας

Τα προϊόντα διαθέτουν εξαιρετική κατασκευή και καλύπτονται απο εγγύηση ποιότητας 5 ετών που αφορά στην ιδιωτική χρήση.

 
 
Δωρεάν Επιμέτρηση Χώρου

Αναλαμβάνουμε ΔΩΡΕΑΝ την επίσκεψη και επιμέτρηση του χώρου σας ώστε να σας προτείνουμε δημιουργικές λύσεις σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τον οικονομικό σας προϋπολογισμό τόσο για νέους χώρους όσο και για την επέκταση ή ανακαίνιση παλαιών (κουζίνες, ντουλάπες υπνοδωματίου, εξωτερικές ή εσωτερικές πόρτες). 

 

Μελέτη & Σχεδιασμός

Η μελέτη και ο σχεδιασμός με πρόγραμμα τρισδιάστατης 3D απεικόνισης τελευταίας τεχνολογίας εγγυώνται άψογο τελικό αποτέλεσμα. Διαλέξτε τους πάγκους, τα αξεσουάρ, το φωτισμό ή τις ηλεκτρικές συσκευές με γνώμονα την αισθητική, τη χρηστικότητα και την λειτουργικότητα τους.

 

Μεταφορά & Τοποθέτηση

Μεταφορά και τοποθέτηση των επίπλων σας απο εξειδικευμένο συνεργείο με έμπειρους τοποθέτες. Η πολυτετής πείρα και η άριστη τεχνογνωσία των συνεργατών μας είναι εγγύηση για την ασφαλή και σωστή λειτουργία των προϊόντων.

 

Τεχνική Υποστήριξη (After Sales Service)

Παροχή υπηρεσίας εξυπηρέτησης και τεχνικής υποστήριξης μετά την ολοκλήρωση της πώλησης με σκοπό την διασφάλιση της ικανοποίησης του καταναλωτή.

 

Ευέλικτο Πρόγραμμα Πληρωμής έως 6 Άτοκες Δόσεις

Επιλέξτε και αγοράστε όποια απο τα προϊόντα μας επιθυμείτε εύκολα και οικονομικά με την πιστωτική σας κάρτα και επωφεληθείτε έως και 6 άτοκες δόσεις!

 

Εγχώριες & Διεθνείς Υπηρεσίες

Δεν έχει σημασία ο τόπος κατοικίας σας (Ελλάδα ή εξωτερικό) ή πως ενημερωθήκατε για την εταιρία και τις υπηρεσίες μας. Επικοινωνήστε μαζί μας και έχουμε την δυνατότητα και ευελιξία να σας παρέχουμε online σε σύντομο χρονικό διάστημα ΔΩΡΕΑΝ οικονομική προσφορά προσαρμοσμένη στις ιδιαίτερες ανάγκες σας η οποία αν το επιθυμείτε μπορεί να περιλαμβάνει τα έξοδα μεταφοράς και τοποθέτησης των προϊόντων.

Διεύθυνση:  Ν.Ε.Ο. Πατρών-Αθηνών 57,                               26442 Πάτρα
Τηλ:  2610 642102
Fax:  2610 642103

Email:  info@inhousegr.eu

   

Remodeling and Home DesignΚείμενα: Codex Lab

Copyright © 2014 - 2024 Έπιπλα - Πάτρα - In House Designs